Ons aanbod
Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar unieke relatiegeschenken? Wil je je personeel in een fraaie outfit steken? Wij ontwerpen en realiseren het! Ook boek je bij ons aantrekkelijke creatieve workshops. Voor personeelsuitjes en teambuilding, maar ook voor leerlingen op school of op je event. En het mooiste is, jij maakt direct een positieve impact op jongeren. Jij blij, zij blij!
Norbert Heijl – Goejenhandel
Norbert Heijl

Oprichter stichting Goejenhandel

Unieke relatiegeschenken

Wil je je klanten, je team of personeel verrassen met een origineel cadeau? Wij bedenken en ontwerpen met alle liefde jouw relatiegeschenk. Het liefst produceren we het in ons kleinschalige atelier, maar indien nodig schakelen we ons netwerk van eerlijke producenten in. Je kunt ook kiezen uit ons assortiment in onze webshop.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden? 

Goejenhandel relatiegeschenken
Design crewshirt 013 Poppodium

Bedrijfskleding

Wil je je personeel in een duurzaam en origineel tenue steken? Of ze verrassen met casual kleding met een eigenzinnig karakter? Dan zit je bij ons goed! We zorgen voor professionele service van kennismaking tot productie.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden?

Workshops & bedrijfsuitjes

We verzorgen de leukste creatieve workshops en bedrijfsuitjes, waarin persoonlijke drijfveren en verhalen centraal staan. Met onze workshops zorgen we ervoor dat je elkaar beter leert kennen, je je eigen creatieve talent ontdekt en kan laten zien, of dat je samenwerkt aan een groter doel. En het mooie is, de workshops en bedrijfsuitjes worden mede begeleid door onze deelnemers. Directe impact dus!

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden?

Workshop logo design Jeugdwelzijnsraad
Creatieve event activiteit DDW

Activiteiten op evenementen

Met ons team komen we graag op evenementen om creatieve activiteiten te bieden. Bezoekers krijgen de kans om een eigen shirt of tas te ontwerpen en ter plekke te bedrukken. Omdat we werken met materialen die je kunt knippen of snijden is het zelfs voor de jongste bezoekers een hele leuke activiteit. Het liefst komen we met onze rijdende Impact Winkel, om onze sociale missie en de talenten te delen met het publiek.

Wil je ons boeken voor je evenement? Klik op de knop hieronder.

Workshops op scholen

Ook voor scholieren zetten we ons in om talenten te laten ontdekken. Met workshops waarbij leerlingen aan de slag gaan met hun eigen ontwerp op een shirt of tas, proberen we ze niet alleen uit te dagen op hun creativiteit, maar ook bieden we ruimte voor het gesprek over drijfveren en motivatie. Op die manier zorgen we voor creatieve vonkjes en dragen we bij aan hun zelfkennis, wat leidt tot betere keuzes in de toekomst. In Tilburg zijn wij tevens verbonden aan CIST. 

Wil je weten wat we voor jouw school kunnen betekenen? Neem dan hier contact op of bekijk ons aanbod op cist.nl

Workshop basisschoolkinderen Petje Af
Goejenhandel Hoodie by Sandro

Producten

We ontwerpen, maken en produceren ook eigen producten in ons kleinschalige atelier. Producten met een verhaal. We dagen jongeren uit om de vetste designs of illustraties te maken en daar bedrukken we tassen, t-shirts, hoodies en diverse andere producten mee. We werken uitsluitend met duurzaam en kinderarbeidvrij textiel. Bekijk onze webshop.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden?

5/5

Goejenhandel sluit perfect aan op ons inclusiebeleid

‘Zeer tevreden over de professionaliteit en de creativiteit binnen de opdrachten. De missie van Goejenhandel sluit goed aan bij ons inclusiebeleid en onze ambities om maatschappelijke waarde te creëren.’

Mijndert Rodolf 013 goejenhandel
Mijndert Rodolf

013 Poppodium

Lisanne Janssens goejenhandel
Lisanne Janssens

Projectleider Bevrijdingsfestival Brabant

5/5

Goejenhandel is echt één van de trekpleisters

‘Een hele leuke creatieve aanvulling op ons festival, waar veel ouders en kinderen enthousiast aan meedoen. Goejenhandel is echt één van de trekpleisters op het Familieplein.’

5/5

Goejenhandel focust op verbinding

‘Een hele toffe teambuilding gehad dankzij de creatieve workshop van Goejenhandel. Het is gezellig en laagdrempelig met veel aandacht voor echte verbinding. Het is geweldig dat deelnemers de workshops mee begeleiden, dat maakt het compleet.’

Ulrich Goejenhandel (rond)
Ulrich Wanga

Stichting de As

Enthousiast?

Wil je meer informatie over onze producten of diensten? Laat dan hieronder je gegevens achter.

    Lees hier onze privacyverklaring

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring

    Goejenhandel t shirt