Design & Inclusie

Toon dat inclusiviteit voor jou vanzelfsprekend is door rolstoelmatten met je logo toe te voegen aan je locatie. Voor extra gastvrijheid verwelkom je je gezelschap ook met een gezelschapsdoek!

Norbert Heijl – Goejenhandel
Norbert Heijl

Oprichter stichting Goejenhandel

Rolstoelmat

Eigenschappen rolstoelmat
  • De rolstoelmat is los te bestellen of als set van 5
  • De rolstoelmat komt in twee maten: 70×70 en 100x100cm 

Laat zien dat inclusiviteit voor jou de normaalste zaak van de wereld is. Verrijk je venue met rolstoelmatten met eventueel je eigen logo. Deze rolstoelmat leg je op de aangewezen plek, om je gast met rolstoel zich welkom te laten voelen.

Om het geheel af te maken heet je eventueel gezelschap ook welkom met een gezelschapsdoek.

De rolstoelmat is gemaakt van slijtvast en eenvoudig te reinigen PET, een duurzaam en oneindig recyclebaar kunststof. Voor de beste leesbaarheid wordt de belettering standaard in wit uitgevoerd. Indien je een specifieke wens hebt, kan daarvan worden afgeweken.

De rolstoelmatten worden vervaardigd door jonge creatieve talenten, die zijn vastgelopen. Wij begeleiden hen naar werk of opleiding en een gezonde deelname aan de maatschappij. Met de aanschaf van deze rolstoelmat zorg je dus niet alleen voor inclusie bij je eigen organisatie, maar help je ons ook om kansen te creëren voor onze jongeren.

Kies voor dubbele impact!

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden? 

Gezelschapsdoek over stoelen

Gezelschapsdoek

Eigenschappen gezelschapsdoek
  • De gezelschapsdoeken zijn te koop als set van 5.

Ook gezelschap heet je welkom met deze tweetalige gezelschapsdoek. Gemaakt van soepel en duurzaam polyester, aan twee kanten bedrukt met luxe en fluweelzachte flockfolie. Afhankelijk van het meubilair of de te creëren sfeer gebruik je de doeken met de zwarte of de witte kant in het zicht.

Je drapeert het doekje over de stoelleuning voor dat extra vleugje gastvrijheid. Dat staat toch veel beter dan een geprint A4’tje?

De gezelschapsdoeken worden vervaardigd door jonge creatieve talenten, die zijn vastgelopen. Wij begeleiden hen naar werk of opleiding en een gezonde deelname aan de maatschappij. Met je aanschaf zorg je dus niet alleen voor inclusie bij je eigen organisatie, maar help je ons ook om kansen te creëren voor onze jongeren.

Kies voor dubbele impact!

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden?

5/5

Goejenhandel sluit perfect aan op ons inclusiebeleid

‘Zeer tevreden over de professionaliteit en de creativiteit binnen de opdrachten. De missie van Goejenhandel sluit goed aan bij ons inclusiebeleid en onze ambities om maatschappelijke waarde te creëren.’

Mijndert Rodolf 013 goejenhandel
Mijndert Rodolf

013 Poppodium

Enthousiast?

Wil je meer informatie over onze producten of diensten? Laat dan hieronder je gegevens achter.

    Lees hier onze privacyverklaring

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring

    Goejenhandel t shirt