Onze trajecten

Of je nou al een creatieve opleiding achter de rug hebt en nog net even dat zetje of die ervaring nodig hebt om de stap naar werk te zetten, of helemaal bent vastgelopen in je carrière of studie en even niet meer weet wat je wilt, wij kunnen je helpen om je stappen in de juiste richting te zetten. Als gecontracteerde partner van gemeente Tilburg bieden we diverse trajecten.

Norbert Heijl – Goejenhandel
Norbert Heijl

Oprichter stichting Goejenhandel

Ontdek jouw talent

Creatieve groei

Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en je droomt ervan om later een designer of illustrator te worden. Je wilt graag ontdekken wat je nou zo leuk vindt aan de creatieve sector, maar je weet niet zo goed hoe je dat aan moet pakken. Misschien zijn er ook persoonlijke dingen die je tegenhouden om de stap te zetten. Of kun je je ei niet kwijt op je opleiding. Wil je ervaren hoe creatieve processen werken en hoe je daar grip op krijgt? Of wil je werken aan je portfolio en techniek? Dan is dit traject echt iets voor jou.

Creatieve groei goejenhandel
creatieve springplank goejenhandel
Maak de sprong

Creatieve springplank

Je hebt al ruime ervaring met creativiteit en je wil dolgraag de stap zetten naar een creatieve opleiding, een baan of ondernemerschap, maar je weet niet precies hoe je dat het beste kunt doen? Misschien loop je tegen je eigen onzekerheid aan. Of is je portfolio nog niet helemaal zoals je het wilt. Of je hebt nog net wat meer ervaring of technische kennis nodig om een robuuste stap te zetten. Dan is dit traject echt iets voor jou.

Herpak de regie

Talententoer

Talententoer is een samenwerking van een groep sociale ondernemers, die met jou wil onderzoeken waar je talenten liggen en ontdekken waar je blij van wordt. We houden ons, als ondernemers, onder meer bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling, houtbewerking, ontwerpen, muziek, techniek, groen, sport en kunst. Het woord sociale ondernemers geeft al aan dat de we het belangrijk vinden om de samenleving een beetje mooier maken.

Neeltje Goejenhandel
Neeltje van Raaij

Deelnemer traject

5/5

Via Goejenhandel heb ik mij weten om te scholen tot ontwerper

‘Ik heb me via Goejenhandel omgeschoold tot grafisch ontwerper. Voorheen deed ik beleidsonderzoek, maar ik zat daar niet helemaal op mijn plek. Mijn droombaan is om ingewikkelde data en informatie eenvoudig te visualiseren zodat het toegankelijk wordt voor een groot publiek. Bij Goejenhandel heb ik de nodige vaardigheden kunnen leren. Het leukste van het traject vond ik dat ik het crewshirt van 013 Poppodium heb mogen ontwerpen.’

5/5

Goejenhandel heeft mijn persoonlijke en creatieve groei bevorderd

‘Ik vond het leuk om vanaf het allereerste begin mee te doen en inmiddels ben ik niet meer als deelnemer actief, maar help ik actief bij projecten en begeleiden van workshops en zo. Dankzij Goejenhandel ben ik creatief en persoonlijk enorm gegroeid.’

Anne-Will Goejenhandel
Anne-Will

Goejenhandelaar

milo goejenhandel
Milo Joosen

Deelnemer traject

5/5

Ik kom dankzij Goejenhandel steviger in mijn schoenen te staan!

‘Ik vind het fijn dat ik hulp krijg om me goed voor te bereiden op de stap naar St. Lucas. Niet alleen is er aandacht voor een optimaal portfolio, maar daarnaast werken we ook aan persoonlijke doelen, zodat ik steviger in mijn schoenen kom te staan.’

Ontdek jouw talent

Creatieve
groei Goejenhandel Logo

 • Duur traject 3 tot 12 maanden
 • Doel: talent ontdekken en ontwikkelen
 • We starten met een kennismaking en jouw leerdoelen te omschrijven.

 • We bieden je zoveel mogelijk ervaring en uitdagingen om te werken aan je portfolio, je kennis van het creatieve proces en je persoonlijke ontwikkeling. Met onze ogen gericht op het doel dat jij wilt behalen.

mAAK DE SPRONG

Creatieve springplank Goejenhandel Logo

 • Duur traject 3 tot 12 maanden
 • Doel: opleiding, baan of ondernemerschap
 • We starten met een kennismaking en jouw leerdoelen te omschrijven.

 • We bieden je zoveel mogelijk ervaring en uitdagingen om te werken aan je portfolio, je kennis van het creatieve proces en je persoonlijke ontwikkeling. Met onze ogen gericht op het doel dat jij wilt behalen.

Herpak de regie

Jouw
Talententoer Goejenhandel Logo

 • Duur traject 3 maanden
 • Doel: weer in beweging komen
 • Je gaat aan de slag met je eigen unieke plan.

 • Je gaat op onderzoek uit, activiteiten ondernemen, ervaringen opdoen en je komt er achter wat bij je past en wat niet.

 • We stellen met jou je supportteam samen en bekijken wat je nodig hebt. Welke stappen ga je zetten om je doel te bereiken?

Enthousiast?

Wil je meer informatie krijgen of jezelf aanmelden voor een traject? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

  Lees hier onze privacyverklaring

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Zeefdrukvoorbereiding met jongeren