Terug naar nieuws

Lancering Design voor inclusie

Vol trots lanceren we ons nieuwe duurzame product, gericht op het toegankelijk maken van podia, horeca en openbare ruimtes. Ontwikkeld in samenwerking met Muziekgebouw Eindhoven.
Norbert Heijl Goejenhandel

Rolstoelmat

Laat zien dat inclusiviteit voor jou de normaalste zaak van de wereld is. Verrijk je venue met rolstoelmatten met je eigen logo. Deze rolstoelmat leg je op de aangewezen plek, om je gast met rolstoel zich welkom te laten voelen.

De rolstoelmat komt in twee maten: 70×70 en 100x100cm en kosten resp. 89,90 en 99,90 euro p/st.

De rolstoelmat is gemaakt van slijtvast en eenvoudig te reinigen PET, een duurzaam en oneindig recyclebaar kunststof. Voor de beste leesbaarheid wordt de belettering standaard in wit uitgevoerd. Indien je een specifieke wens hebt, kan daarvan worden afgeweken.

De rolstoelmatten worden vervaardigd door jonge creatieve talenten, die zijn vastgelopen. Wij begeleiden hen naar werk of opleiding en een gezonde deelname aan de maatschappij. Met de aanschaf van deze rolstoelmat zorg je dus niet alleen voor inclusie bij je eigen organisatie, maar help je ons ook om kansen te creëren voor onze jongeren. Dubbele impact dus!

De rolstoelmat is los te bestellen of met korting als set van 5.

Om het geheel af te maken heet je eventueel gezelschap ook welkom met een gezelschapsdoek.

Een impressie van de rolstoelmat met daarnaast een gezelschapsdoek
rolstoelmat en gezelschapsdoek
Een sfeer van de producten
Gezelschapsdoek

Ook gezelschap heet je welkom met deze tweetalige gezelschapsdoek. Gemaakt van soepel en duurzaam polyester, aan twee kanten bedrukt met luxe en fluweelzachte flockfolie. Afhankelijk van het meubilair of de te creëren sfeer gebruik je de doeken met de zwarte of de witte kant in het zicht.

Je drapeert het doekje over de stoelleuning voor dat extra vleugje gastvrijheid. Dat staat toch veel beter dan een geprint A4’tje?

De gezelschapsdoeken zijn te koop als set van 5 en kosten 185,00 euro excl. btw.

Enthousiast of heb je een vraag?

Wil je meer informatie, een jongere aanmelden of een opdracht indienen? Laat dan hieronder je gegevens achter.

    Lees hier onze privacyverklaring

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring

    Goejenhandel t shirt